Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:23 | March 3, 2020

  Santa’s Cabin

  Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

   

  CREDIT&ADLINKS:_PUFFER FROM PLT, SIMILAR HERE_SWEATER FROM TOMMY HILFIGER, HERE_
  _SKI TROUSERS FROM PEAK PERFORMANCE, OLD_

   

  Gah, it was SO COLD when we took these photos haha! We went on a little hike down the slopes and ended up at this super cute cabin that I also wanted to swing by. HOW CUTE IS IT!? It’s even prettier when it’s been snowing and it’s covered in snow. But this was so cute too :)

  First off – THANK YOU SO MUCH FOR ALL THE SUPPORT ON AD.CONFIDENT!! SO MUCH LOVE! You guys are the best. Stay tuned for upcoming fun stuff!

  Well well, it’s Tuesday  again and it’s GRIND TIME!Yesterday Fightbox Stureplan opened and I’m SO HAPPY for André and all the guys at Fightbox. THEY ROCK!! Besides celebrating that later on tonight I’m on my way to Gothenburg for a BIG THING, HIHIHI! I’m some excited! What are your plans today? LOVE XX

  _________________________________________

  Gah, de var så kallt när vi tog dessa bilder haha! Vi stack på en liten hike ner för backarna och var förbi den här söta stugan som jag ville gå förbi. HUR SÖT ÄR DEN? Den är även sötare när det snöat har jag sett. Men de var så fint ändå :)

  Först vill jag bah – TACK FÖR ALL FEEDBACK OCH STÖTTANDE AV AD.CONFIDENT!! SÅ MYCKET KÄRLEK! Ni är fan bäst! Håll er uppdaterade så kommer massa nytt!

  Men men, det är tisdag igen och GRIND TIME! Igår öppnade fightbox stureplam och jag är SÅ GLAD OCH STOLT över André och de andra grabbarna på Fightbox. SÅ DRIVNA!! Så förutom att fira de sen ikväll så är jag just nu på g till Göteborg för en STOR GREJ, HIHIHI. Jag är så glad! Vad ska ni göra idag? KÄRLEK XX


  6 kommentarer  6 kommentarer om “Santa’s Cabin”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här