Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:07 | March 8, 2020

  Venus

  GET THE VENUS RING, HERE

  WOMAN BODY NECKLACE , HERE / PLAIN VENUS NECKLACE, HERE
   WHITE STONE NECKLACE , HERE / STRUCTURED VENUS NECKLACE, HERE

  VENUS ERRINGS, HERE / VENUS RING, HERE

  FIND THE WOMEN EMPOWER COLLECTION HERE ♥

  Another sneak-a-peak on the amazing collection “Empower women” designed by Safira! Like I’ve said before: This collection is to celebrate women all over the world and not only that: But also to to support Plan Internationals work for women and girls all over the world! And yeah I know it’s International Womens day today but I think we should celebrate women, men, transgender, non binary or whatever you feel that you are or aren’t – everyday. Cause we are all special, amazing and powerful.

  The best part about this collection tho: Is that If you shop the collection during March, Safira will donate 20% of the sales to Plan International and their work for Women and Girls! How amazing is that? This makes me proud to ba a part of this Safira family.

  So with that said I just want to say: YOU ARE ALL AMAZING! 

  _________________________________________

  En till liten sneak-a-peak på Safiras fantastiska collection ” Empower women” ! Som jag sagt förut: Den här kollektionen är skapad för att fira kvinnor över hela världen men inte bara det utan även för att supporta och stödja arbetet som Plan international gör varje dag för kvinnor och tjejer, världen över! Och ja, som ni vet så är det Internationella kvinnodagen idag men jag tycker de är viktigt att vi firar kvinnor,män, transpersoner, icke binära samt alla benämningar på vad man känner att man är eller inte är – varje dag. För i slutändan av dagen är vi alla fantastiska, speciella och starka.

  Det bästa med den här kollektionen: Är att om du handlar från denna kollektion under Mars månad så donerar Safira 20% av all försäljning till Plan International och deras jobb för kvinnor och tjejer! Hur underbart är inte de? Detta gör mig stolt att vara en del av Safira familjen.

  Så med det sagt: NI ÄR ALLA FANTATSISKA!


  8 kommentarer  8 kommentarer om “Venus”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här