Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:38 | March 12, 2020

  Pink Puffer

   

  CREDIT&ADLINKS:_JACKET FROM TOMMY HILFIGER, HERE_JEANS FROM LEVIS, HERE_
  _BOOTS FROM MOONBOOTS, HERE_BEANIE FROM MONKI_

   

  I wore this cozy look when we were in Levi and I love this jacket ♥ Would do so much to be there now..

  So yeah… stuff is happening around the world and with the Corona virus. How are you guys feeling about it? I haven’t spoken about it on my social media yet since I haven’t known what to think and also I don’t want to step on anyones toes.

  So here are my thoughts:

  I think it’s such a good thing that it’s taken seriously with shutting down flights and quarantines and stuff like that, to be able to slow down the spreading. I also think it’s so important for people to take their own responsibility here. Just yesterday I saw MANY people coughing STARIGHT OUT into the air on the subway. LIKE….. STILL?! Grown ass people. WTF.  That is DISRESPECTFUL in so many ways. Even tho you are healthy or not – COUGH IN YOUR ARM, NOT STRAIGHT OUT INTO THE AIR OR IN YOUR HAND. Thank you.  Also: If you feel the slightest sick – DON’T GO TO WORK, THE GYM OR BE AROUND PEOPLE. So simple. Stay at home. Next thing: Wash your hands.

  With that said: I think the hysteria around this virus is just too much. I’m more scared for the hysteria around people than the actual virus itself. And no, I don’t want to diminish this at all, or be disrespectful of anyone. I know people can get so, so sick, and especially the old people or people with other diseases. So show respect! don’t go around people that is older right now, don’t visit your grandparents when you’ve been around many people lately. Just don’t.

  So yeah… I think we should take it serious and be respectful for eachother. But I also think the media has made it into an hysteria. A society in panic is more dangerous than the virus but it’s stupid to be naive ofc. I know people have died and it’s HORRIBLE, but there is other viruses that kills so many more people everyday. More people die from starvation, in trafficking and so on. With that said: That doesn’t mean it’s something to diminish at all. But just to let you know. Like I said: I’m more scared of the media, the panic in people and for people not taking responsibility.  Like I posted on my insta story ” Don’t loose yourself in hysteria but please be mindful that not everyone has the ability to fight this. Stay home if you’re sick, wash your hands”. I’m also more scared for the people working at the hospitals, what happens when there isnät enough space to help more people? or when all the medical staff goes sick? That is more scary. SO, AGAIN: Take your responsibility in this. THIS IS IMPORTANT.

  I have friends who has Corona ATM that I speak to everyday. All of them feel ok, which I’m so happy about! They are feeling like when having a cold/or the flue. But no other than that.

  So to sum it up: don’t create hysteria but be respectful and do what YOU CAN to prevent this to spread. No one will die from NOT GOING on that ski-trip you’ve planned. So don’t travel right now. I’ve cancelled three trips already. I was supposed to see my grandparents this weekend since they are turning 65 but I don’t feel safe going there.  Don’t hang out with old people/ people with low immune system and if you feel the slightest sick – STAY HOME. Wash your hands, don’t touch your face, try to be home as much as you can and don’t COUGH straight into the air.

   

  PS. I will continue to workout/go to the gym but only to a gym that hasn’t been opened for public yet ( a secret place) and at another gym during times when there isn’t any other people there. I will be very careful and be sure to wash myself after being there.

  Please let me know your thoughts ♥


  7 kommentarer  7 kommentarer om “Pink Puffer”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • For alle hysteriske og paranoide finnes det like mange som ikke bryr seg og bryter karantene, hoster åpent, reiser unødvendig. Se til nabolandene dine Norge og Danmark. På tide at det gjøres grep:-)

   Reply
  • I didn’t say that we shouldn’t take it seriously and precautions but hysteria/panic is never good.. I mean, look at the grocery stores.. all the toilettpaper, soap and sanitizers are sold out – leaving the most needed without maybe. That’s all I’m saying :) and yes: the people donated giving a shit are idiots. Hugs

   Reply
  • Det är väl också den enda dåliga konsekvensen som uppkommit av denna “hysteri” som du refererar till, att folk bunkrar upp. Detta är ju något som myndigheterna också TYDLIGT försökt att kommunicera ut att man INTE skal göra. Det att folk bunkrar upp med mat och annat är ju något som människor själva på helt eget initiativ tror är nödvändigt, för att människor är själviska och tänker på sig själva. Och det är ju såklart synd, att rapporteringar runt corona leder till att folk gör åtgärder som påverkar andra negativt (så som att matvaror tar slut)när det egentligen borde leda till att folk vidtar åtgärder som skal påverka andra positivt (som att hålla sig hemma på grund av risk att smitta andra, även om man inte har symtom).

   Jag kan tycka att hysterin är MER än nödvändig, men att den får folk till att agera på helt fel sätt. Den enda folk blir “hysterisk” runt är att DE SJÄLVA inte tex. skal få tillräckligt med mat. Inte att de (som man borde) kanske smittar någon annan! Hade folk på riktigt känt på hysterin runt själva smittan och vad den kan få för konsekvenser när den sprids vidare till fel personer borde inte folk i Sverige fortfarande gå på restaurang, gå på fester osv som nu.

   Mycket av det du skrev är väldigt eftertänksamt och bra skrivet. Många poäng håller jag också med om. Men, det är lite synd att säga att det är för ”hysteriskt”. För mig verkar det som att Sverige är det landet i världen just nu som har mest avslappnad hållning till detta.

   Reply
  • Vilken utsikt! Helt otroligt.

   Reply
  • Så fint ställe!! :)

   Reply
  • Håller helt med! Är just nu mer rädd för de galna människor som bunkrar basvaror som om 3e världskriget var här och har noll respekt för alla andra – precis som när vissa också vistas ute trots sjukdom/grov hosta osv.

   Har hittills hört fler pensionärer prata lugnt om det än någon annan, det känns som att vi yngre tror att det är värre än vad det är då vi inte varit med om något sånt här tidigare. Med all respekt för redan sjuka, äldre osv (är rädd för att min mormor ska bli sjuk bl.a) men någonstans får vi inte bli rädda för att leva vårt liv som vanligt i den mån det går!

   Tack för att du skriver om båda sidor, kram

   Reply
  • Fint inlägg! <3 Nästa gång du lyfter ämnet får du gärna även lyfta en annan viktig del: vad Corona riskerar att göra med den svenska sjukvården som redan har för få vårdplatser. Jag bor i Italien och det är fruktansvärt att höra hur doktorer behöver göra samma prioriteringar som under krig, dvs. De måste prioritera de patienter som har störst chans att överleva eftersom de inte har möjlighet att behandla alla. Cancer patienter som är sjuka uppmanas att avvakta med att börja sina behandlingar, de som redan väntat sex månader på operationer får dem uppskjutna på obestämd tid osv. Det senaste dygnet har mer än 500 patienter blivit inlaggda. Och i Italien finns det ändå fler sjukhussängar per capita än i Sverige. SÖS gick idag upp i förstarkningläge, snäppet innan katastrof. Och i Sverige är det ändå "bara" runt 600 sjuka och en död. Så var det i Italien för ungefär två veckor sedan och nu är det över 13.000 sjuka och 250 personer som dör per dygn. Folk behöver vara försiktiga inte bara för de annledningar du listar, men även för att inte hela sjukvården ska falla samman.
   Tack till dig för att du lyfter ämnet, du når ut till så många människor och kan verkligen göra skillnad!

   Reply