Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:55 | March 17, 2020

  Brown shades

   

  CREDIT & ADLINKS:_TROUSERS FROM ZARA, SIMILAR HERE_SHIRT FROM ZARA, SIMILAR HERE_
  _JACKET FROM HUMANA SECOND HAND, SIMILAR HERE_BOOTS FROM ASOS, HERE_
  _BAG FROM ASOS, SOLD OUT_NECKLACE FROM ANGELICA BLICK FOR SAFIRA, HERE_

   

  Hi lovers! How are you? I’m still working from home so I’m right now editing some pictures, giving feedback to upcoming vlogs, answering emails and going through my to-do list for this week. I’m soon a bout to head a short while for a walk with a friend ( keeping a far distance from all the people). After that I’ll continue working from home before going to the gym ( a non-opened gym with no people). Later on tonight I’m just having me-time I think. André are eating with some friends so I’ll just take a shower, do a face mask and some meditation before watching a movie. What are your plans for today? And: Are you staying in quarantine ( sick or not) or are you living like usual? Please tell me cause it’s so interesting to hear ♥

  I’m not staying in 100% but I would say 90%. I don’t use the metros/buses any more – I walk or ride my bike everywhere. I only do take away from restaurants and coffee shops ( I want to support them during this hard times! but not sit at the restaurants), I don’t socialize with more than 2 friends at a time knowing they feel 100% fine, I inly workout at a closed gym no one else is at besides me and maybe a friend, I work from home and I only take walks during times when there isn’t a lot of people moving outside. What are you doing or are you taking any precautions at all? And: Have any of you Corona ( you can be anonomous) please tell me how it feels!

  xx

  _____________________________________

  Hej hjärtan! Hur mår ni? jag jobbar hemifrån som sagt så nu sitter jag och redigerar bilder, ger feedback på vloggar, svarar på mail och går igenom min to-do lista för veckan. Jag ska snart ta en lite promenad med två vänner ( håller avstånd från folk och går där inga folk är typ ). Efter det ska jag fortsätta jobba hemifrån innan de är dags för gymmet ( går enbart till ett stängt gym med en vän så de är inga andra där – det har ej öppnat ännu nämligen ). Ikväll sen så ska jag ha egentid. André ska käka med en vän så jag tänkte bara duscha, lägga en ansiktsmask, meditera och sen kolla på film. Vad ska ni göra idag? Och: Är ni hemma i karantän ( sjuk eller icke sjuk)? Eller lever ni som vanligt? Vill gärna veta så berätta gärna ♥

  Jag är inte 100% hemma men typ 90% iallafall. Jag använder inte tunnelbanan/bussar längre – jag går eller cyklar överallt. Jag kör bara take-away från restauranger och caféer ( jag vill supporta dem i denna jobbiga stund! men vill ej sitta på själva stället). Jag umgås inte med fler än 2 vänner samtidigt och att dom mår 100% bra. Jag tränar bara på ett helt stängt gym med en kompis ( ej öppnat ännu de är därför). Jag jobbar hemifrån helt och tar enbart promenader när de är väldigt lite folk ute. Vad gör ni för att göra ert bästa under dessa tider? Om ni gör nått alls? Samt: Har någon av er Corona? ( ni får vara helt anonyma) och hur känns det isåfall?

  xx


  19 kommentarer  19 kommentarer om “Brown shades”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • I really love this outfit!
   Miki x

   https://littletasteofbeauty.blogspot.com

   Reply
  • Thank you babe <3

   Reply
  • Hej! Jobbar också hemifrån och har tur som ofta gör det ändå, som låtskrivare/musiker. Det som är svårt inom jobbet är att anordna spelningar eftersom folk kanske inte skulle komma, eller gå på andras event eftersom sånt där ställs in mycket nu (och det är ju förståeligt och förståndigt, vi måste ju ta vårt ansvar). Som tur är finns en del annat jag kan göra :)

   Bor i London och här är det nästintill omöjligt att köpa toalettpapper i butik just nu. Tror jag hört att det är samma i Stockholm? Hemma hos mig är det slut, men lyckades beställa ett paket online. Leveransen kommer om en vecka, hehe. Men men. Handsprit hittas inte att köpa någonstans, synd nog, men noga handtvätt går ju bra för den som främst är hemma.

   Jag gör som du och håller avstånd i den mån jag kan, är noga med hygien, undviker buss/tbana så mycket som möjligt och promenerar mer. Läser på WHO för information :)

   Kram och tack för fin blogg!

   Reply
  • ja de där är ju en grej.. har flera vänner som är musiker och detta slår hårt mot er. Eller mot oss alla skulle jag säga. Hemskt..

   Är det sant? VAD SJUKT! Varför just toapapper? jag fattar inte de där… handsprit osv kan jag förstå på nått vis men toapapper.. eh?
   Ja och tvål – man ska ju först och främst tvätta händerna just.

   Ja jag är likadan – inga stora folkmassor alls, jag umgås högst med 2 personer i gången och då enbart min familj och bästa vän typ. Ja jag läser med de <3 KRAM finis och tack!

   Reply
  • Så himla bra! Jag tänker likadant som dig där, försöker vara hemma så mycket som möjligt, är supernoga med handhygien och tänker en extra gång innan jag går ut.

   Jag jobbar inom hemtjänsten så det går tyvärr inte att jobba hemifrån och jag tycker det är svårt att förhålla sig till allting. Jag är själv inte rädd för att bli smittad men jag är livrädd för att jag ska smitta någon som inte skulle klara av att bli sjuk. Både min sambo, pappa, svärfar och i stort sätt alla jag jobbar med tillhör riskgruppen och jag vill absolut inte att någon av dom ska bli smittade. Det är en svår ekvation att lösa då jag vill vara hemma och minimera risken att någon i min familj blir smittad men samtidigt behövs jag på jobbet (och vill såklart finnas där för de som behöver hjälp också).

   Vi är nog många som funderar hur man ska göra. Jag hoppas det snart kommer information från min kommun om hur vi som jobbar inom hemsjukvården ska förhålla oss. Jag tycker att alla som tillhör en riskgrupp ska sättas i karantän i hemmen oavsett vad tills viruset har lagt sig lite. Dels för att eliminera risken att bli smittad om man tillhör en riskgrupp samt för att inte sjukhusen ska bli överbelastade.

   Jag tycker det är så jäkla bra gjort av dig som tar upp detta på dina sociala medier, älskar bilden + budskapet som du la ut på Instagram här om dagen (den när du står med skylten). Det är så himla bra att du tar vara på dina sociala medier för att både informera och lugna personer i dessa tider. Det märks verkligen att du tar ditt jobb på största allvar och är engagerad. Det är jättebra att du visar/berättar att du väljer att vara hemma istället för ute även fast du “egentligen inte behöver”. Det är så viktigt och det ska du ha eloge för!<3

   Reply
  • Ja då är vi samma!

   Ja det förstår jag! De är typ de jag är mest rädd för med – därför är jag inte nära någon som är äldre än 50 just nu alls. Ringde och pratade med min morfar och mormor i luren förra veckan – skulle egentligen hälsa på men nej, jag vågar inte. Trots att jag inte visar symptom.

   Ja de tycker jag med. De är bättre äm att alla andra ska de…våra företag går under just nu. de är kaos.

   åh vad fin du är!! TACK! Vad glad jag blir <3 Du anar inte, det värmer verkligen sjukt mycket. tack! Ja jag vill verkligen ta mitt ansvar och ser på detta med största allvarlighet! Tack <3

   Reply
  • Jag åker inte heller kommunalt längre. Varför ta risken liksom?

   Reply
  • Exakt så jag känner med. Visst, man kan få de ändå såklart men man behöver ju inte push it..

   Reply
  • Strävar du efter ett hälsosam livstil, in i mitt blogg och läs om hur du på 5 enkla sätt kan få ett hälsosam liv.

   https://www.devote.se/Dagensdamer/5-saett-till-en-haelsosam-livsstil-31340114

   xoxo Dagens Damer

   Reply
  • Hej från en som sitter i riktig karaktär, i frankrine. Där militären patrullerar gatorna för att se till att ingen tar sig ut.
   Det ni kallar karantän är inte i närheten av hur det är. Pröva sitt instängd i en liten lägenhet utan möjlighet att ens gå ut på en promenad.

   Samt att gå en promenad men vänner, det är ju precis de det handlar om, även om dem känner sig friska så kanske dem ej är det, och enbär endast träffa den en bor med, och ingen annan.

   Reply
  • Hej! Ja usch, jag lider verkligen med dig! Det är så osäkert med vad som är BÄST att göra nu egentligen, att köra så som ni gör i Frankrike, eller mer som här i Sverige. de får enbart tiden utvisa. Hoppas Frankrikes stat går in och räddar allas företag när dom sätter er i karantän sådär <3 annars väntar en lång tid av depression, arbetslöshet och många människor med förlorade drömmar och allt dom kämpat för i sina liv :( hemska tider nu..

   Jag tror mer på att sätta de utsatta i karantän än oss "friska". vi alla kommer mer eller mindre få det tillslut, och kan vi som är friska göra så samhället kan fortskrida i den mån de går så tycker jag vi ska göra de - DOCK INTE i stora samlingar eller sitta ute och käka osv. Men take away, osv.

   Reply
  • Fin outfit

   Reply
  • Tack <3

   Reply
  • Hej,

   Jag praktiserar och tar examen i Maj och nu är jag ute på ett företag och skriver mitt examensarbete om förbättringar. Bor i Örebro och riskerna är inte lika stora som i Stockholm. Så jag gör egentligen precis samma som innan, jag jobbar om jag är FRISK och är noggrann med handhygien. Är mer nervös för hur det ska bli med examen i maj och om vi kommer behöva skjuta upp det eftersom vi måste vara på plats och redovisa vårt ex-jobb.

   På företaget jag är på är vi väldigt strikta med att om man får symptom, minsta lilla, så ska man stanna hemma. Men ingen jobbar hemifrån i dagsläget, utan alla är på plats om man är frisk som sagt. Kommer säkert bli annorlunda snart och det blir likadant här som i Sthlm.

   Kram, ta hand om er!

   Reply
  • Cool kavaj!

   Reply
  • Hanging out with friends is not self-isolation. Members of household only. It’s not like we will all perish if we won’t see friends for a month. I think for me it would be more likely to get infected by a coworker than a random stranger in the street.

   Reply
  • Så himla snygga boots

   Reply
  • Tack för att du verkligen tar ditt ansvar. Flera influencers (t.ex Margaux)som är ute och fester på barer/nattklubb och lägger ut på sin Instagram. Det sänder ut totalt fel signaler till de yngre tittarna (eftersom deras skolor är stängda men gå ut och festa funkar tydligen)

   Reply
  • Hej!

   Min sambo kände sig lite snuvig förra veckan och fick därmed bli testad för corona (han jobbar inom primärvården). Han testades positivt för viruset, vilket med högsta sannolikhet innebär att jag också har blivit smittad eftersom vi bor ihop. Idag, endast 5 dagar efter att han fick beskedet, blev min sambo friskförklarad. Han har inte haft några symptom utöver pyttelite snuva 1-2 dagar. Jag har inte känt av några symptom alls utan känt mig 100% frisk hela tiden, trots att jag troligtvis har burit på viruset. Jag vill inte på något sett förminska eller ta bort allvaret kring detta virus då jag vet att massor av människor lider något fruktansvärt av detta. Jag ville mest berätta att för många så är inte detta så farligt. Detta får mig dock att inse att mörkertalet med antalet smittade lär vara enormt, eftersom man tydligen kan bära på viruset utan att känna av det, vilket känns läskigt.

   Kan tillägga att vi är friska och 28 respektive 34 år gamla.

   Reply