Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:17 | April 11, 2020

  Into the woods

   

  HAPPY EASTER FROM THE FOREST

   

  With everything going on with Corona we all ( ofc) decided to not celebrate it outside of Stockholm and with our families. So instead we took out gear and spent the day&night out in the woods in the fresh air. We took our tents, food, boardgames and warm clothes and made a little camp out in the woods :) it was very cozy!  A bit chilly from times to times but I brought a lot of clothes so I stayed warm in the end. So last night we made dinner, made our own fireplace, set up our tents, talked for hours. This morning we woke up early, made breakfast and drank coffee before packing up. It was very cozy :) I wish you all a happy easter! Talk to you tomorrow. Xx

  _________________________________

  Med allt som pågår just nu med Corona så ( såklart) bestämde vi alla oss för att inte fira som normalt med att åka från Sthlm och med våra familjer. Så vi tog med vårt gear och spenderade gårdagen ute i skogen med massa frisk luft. Vi tog våra tält, mat, spel och varma kläder och slog upp ett camp i skogen :) mysigt. Lite kallt framåt kvällen men jag hade med mig massa kläder så jag höll mig varm ändå. Så igårkväll gjorde vi eld, gjorde mat över elden, satte upp tälten och pratade i timmar. Imorse vaknade vi tidigt och gjorde frukost och drack kaffe innan vi packade ihop. Mysigt :) Hoppas ni alla får en fin påsk trots allt. Hörs imorgon. Xx


  5 kommentarer  5 kommentarer om “Into the woods”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så nydelig! Her (Tromsø, Norge) har det snødd sikkert 20 cm snø siden i går, og vi hadde mye snø allerede.. Ser frem til vår!
   God påske <3

   Reply
  • Ja jätte! Skönt att vara ute i friska luften och nära naturen. Åh är det sant? det hade iofs varit mysigt med snö med <3 Glad påsk fina!

   Reply
  • Looking so lovely 🤗 missing our cabin and grilling outside bc in Finland Uusimaa is in lockdown from rest of the country 😥 keep safe and stay healthy 😊

   Reply
  • Yes it really was ❤️ Yes, I saw that Denmark was opening up today a bit. Stay safe and healthy too!! love

   Reply
  • Hei Angelica,
   Kan hende du ikke vet dette, men kjenner du til merket på teltet? Haha :)
   Fantastiske bilder, as always!

   Reply