Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 21:12 | May 3, 2020

  Random snapshots

   

  RANDOM IPHONE PHOTOS

   

  Hi guys, how are you? it’s Sunday and me and André are just about to hit the sofa and watch a movie ♥ I’m back tomorrow! Like I wrote a pair of posts down I’ve had a lot of stuff on my mind and haven’t been a 100% in my brain. There is just too much you know. But I’ll be fine – I just need some time. Talk to you tomorrow and posting a new outfit hihi. LOVE

  Until then – watch my new video on youtube HERE!

  ____________________________________

  Hej finisar, hur mår ni? Det är söndag och jag och André ska krypa ner i soffan nu och kolla film ♥ Jag är tillbaka imorgon igen! Jag skrev ju för några poster sen att jag lät mig rätt nere och haft en del på huvudet. Ja skallen är inte helt 100% just nu. Mycket tankar osv. Jag kommer bli bra men behöver lite tid bara. Vi hörs imorgon igen och då med en ny outfit hihi. KÄRLEK

  Tills dess så kan ni se mina nya video på youtube HÄR!

   


  10 kommentarer  10 kommentarer om “Random snapshots”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här