Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 00:12 | July 19, 2020

  Bangs

   

  HELLO LITTLE BANGS!

   

  So, you guys might follow me on instagram – and there I’ve already shown you my new look! I LOVE MY BANGS!! I’ve been wanting to cut bangs for like 2 years but haven’t had the gut to do it cause I was a bit scared it wouldn’t suit me. BUT! Now I just decided “Fuck it! lets’s do it” and I’m so happy with it! I’m sad I haven’t done it earlier hahah. Do you like it?

  I’m in Varberg right now on vacay actually :) I decided to take a real vacation this year and have prepared everything in beforehand, sat “Out of office” answers on my email and so on. A bit scary but I need it.

  How is your summer going so far? Are you guys OK?

  LOVE XX

  ________________________________________

  Som ni kanske sett om ni följer mig på instagram – så har jag en ny look! JAG ÄLSKAR MIN NYA LUGG!! Jag har velat klippa det i typ 2 år men har inte vågat typ eftersom jag inte vetat om det faktiskt passar mig. MEN! Nu kände jag “Fuck it! Nu kör vi” och jag är så glad för det! Jag är lite ledsen att jag inte gjort de innan hahah. Gillar ni de?

  Vi är i Varberg just nu för semester :) jag bestämde mig för att ta en riktig semester detta år och förberett allt, satt “Out of Office” autosvar på mailen osv. Lite läskigt men jag behöver de.

  Hur är er sommar hittills? Är ni Ok?

  KÄRLEK XX


  17 kommentarer  17 kommentarer om “Bangs”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • The bangs look so good, love this hairstyle,
   Fowzia|Crazy4tiesblog

   xoxo

   Reply
  • Panneluggen kler deg SÅ godt! Helt nydelig :-) Vi pusser opp huset vårt, og lillegutten på 2 år har ferie fra barnehagen – så dagene flyr ;-) God sommer <3

   Reply
  • You look gorgeous girl! Its so fun to have bangs :)

   Reply
  • MEN WOW SÅ SNYGG!!!!

   Reply
  • Snygg i lugg! Snygg i allt!

   Reply
  • Men var e brillorna från???

   Reply
  • Jag hade släppt täcket och plockat upp katten istället.

   Reply
  • åh så fint! Nu vill jag också bara för det, haha!

   Reply
  • Så snygg i lugg!

   Reply
  • I really love the bangs. You look amazing!

   Reply
  • Vilken härlig semesterlook!

   Reply
  • Vilken analog kamera använde du i förra inlägget? Så fina bilder! :D

   Reply
  • Fy vad snygga brillor!

   Reply
  • Angelica, wow! Sjukt snygg i lugg och hela du utstrålar fin energi och värme❤️

   Reply
  • Snyggt!

   Reply
  • you looks stunning and amazing as always

   Reply
  • WOW! din blogg är super intressant. Ser att din blogg är byggd med WordPress. Skulle man kunna fråga om du använt dig av något speciellt tema eller har du designat utseendet själv? Väldigt nyfiken :) kommer definitivt fortsätta följa! Intressant, snygg & väl skrivet. Allt gott

   Reply