Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:48 | August 26, 2020

  Beautiful Gotland

   

  ANALOG SNAPS FROM GOTLAND

   

  Hi lovers! So I just got my film developed and here are some of the snaps from Gotland when I was there with Sessan and her friends – that turned out to become my friends too hehe ♥ God I can’t believe summer is coming to an end.. but yeah, I’ve really had the best summer. Even tho Corona. And I got to say: The ONLY good thing about Corona is that I’ve experienced Sweden in such a beautiful way and seen places in my home country that I’ve never seen before and fot hat I’m thankful ♥ But besides that, Corona is shit. ofc.

  How has your summer been? like you’ve noticed I took a summer break from my blog to just be in the present and to focus on my other channels. So I have so much pictures to show you if you are interested? LOVE XX

  ______________________________

  Hej finisar! Jag har precis fått tillbaka mina framkallade bilder och här kommer några från Gotland när jag var där med Sessan och hennes vänner – som nu är mina vänner hehe ♥ Jisses, kan inte förstå att sommaren håller på att ta slut..men ja, jag har haft världens bästa sommar. Trots Corona. och jag måste säga de: De ENDA bra med Corona är att jag fått uppleva och utforska sommaren i fina Sverige. På ett sätt jag aldrig gjort förut. Och för de är jag tacksam ♥ Men utöver det är Corona skit på alla sätt. Såklart.

  Hur har er sommar varit? Som ni märkte så har jag tagit en liten paus från bloggen under sommaren för att fokusera mer på nuet och mina andra kanaler. Jag har en hel del bilder från sommaren om ni vill se? KÄRLEK XX


  16 kommentarer  16 kommentarer om “Beautiful Gotland”

  • Vill se alla härliga sommarbilder!! 🌻

  • Yey! då kommer de mer!

  • Har varit på Gotland bara en gång och det var förra året, kändes verkligen som att man hade åkt längre bort.
   Längtar tillbaka redan

  • Visst? de är så sjukt magiskt! Älskart :) kram

  • Vilka fina somriga bilder :)

   Jag säljer just nu ut en stooor del av min garderob på tradera pga flytt, finns massor av nya plagg med prislappar kvar till låga priser för behöver bli av med ALLT så snabbt som möjligt. Gå gärna in och kika, matar ut nya plagg varje dag hela veckan! :)

 https://www.tradera.com/profile/items/2958065/Klara_872

  • Tack fina du!

  • Hei – jag älskar din gröna klänning/kimono, som jag sätt på insta flere gånger – kan du dela vad det är för märke? Så snygg til dig :-D

  • Åh tack! Visst är den fin? Jag köpte den på Revolve, men de var typ 2 år sen tyvärr :( kram

  • Jaa, del mer <3

  • mer kommer! <3

  • Angelica, I love your photos! Would you show us how you edit them? It is like you don’t edit them, haha, love it!

  • Thank you! hehe these ones aren’t edited actually haha :) but usually I use a bit of Lightroom but just to change contrast and shadows, surration and light :)

  • Är det inte nu någon gång det är tryffelsäsong på gotland?

  • är det? omg de hade man ju velat vara med på haha!

  • Så många som trots Corona valt att resa utomlands så vill bara säga att det är fantastiskt att se en förebild med en så stor plattform som faktiskt tar en Svemester och följer riktlinjerna! :) Ser ut som ni haft det grymt bra dessutom!

  • Gotland var underbar i sommar och jag rekommenderar Kallis och Kneippbyns vattenland (sjukt kul)!
   Måste boka en resa ner i höst och surfa lite. Härliga bilder!

  Comments are closed.