MENU

Angelica Blick

15:45 | February 28, 2011

I get this feeling

IN MY CLOSET

Tänk er, att få strosa omkring i det HÄR just nu?! JAG VILL!!

//topp solo // jacka h&m //skor sam edelman henrykole.se // ring florens // glajjor thailand // shorts gamla //

23 Responses to “I get this feeling”

 1. Mia Andersson on

  Hej Angelica. Jag älskar din blogg i stort sätt, men… jag skulle gärna vilja att du la upp mera priser vad saker kostar. Så man vet vad man ska shoppa, ofta tänker man på priset i andra hand. Vore as gulligt kraaam

  Reply
 2. Jenny on

  Hej!Jag vet att du svarat tidigare vad du brukar säga till frissan när du färgar håret(inte rött utan ljusbrunt åt det mer guldiga hållet osv)Men kan inte du fråga din frisör exakt vilka nr dom använder eller blandar!Du har så fruktansvärt fin hårfärg!!Tack för att du låter oss se på sveriges vackraste kvinna genom dina bilder =)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)