MENU

Angelica Blick

23:07 | September 20, 2012

Biker II

LOOK OF THE DAY

Todays outfit/Shirt from Wrangler/Sunnies from Lindex/Gloves from primark/Pants from Bikbok/Belt from H&M/Jacket from Gina Tricot/
Photo: Tam Thi

Är helt sjukt trött. Signar ut för kvällen och har date med sängen – Vi hörd imorgon bästa ni♥

I’m so tired. I’m signing out for the evening and I’m going to have a date with my bed now – Talk to you tomorrow sweethearts♥

 

29 Responses to “Biker II”

 1. Mire on

  Du har en sån otroligt fin stil måste jag säga. Tack för att du är dig själv och för att du är unik! ♥ Innan var jag en “enkel-söt-aktig-tjej” som inte vågade sticka ut.. men nu har jag faktiskt börjat. Sakta med säkert ska även jag våga ha på mig massa coola kläder som hänger i min garderob, sen flera år tillbaka.

  Och förresten, vilken sida fixar du 2 bilder i 1 på. Jag har försökt fixa mina på andra sidor (som picmonkey.com) men kvaliten blir inte rättvisa. Kvaliten försvinner helt enkelt. Tack än en gång för all härlig inspo! ♥

  Lots of love, Mire.

  Reply
 2. Denice on

  Åhh vad snyggt!!!
  Älskar byxorna, jackan – ALLT! :)
  Dagens höjdpunkt att kolla din “dagens outfit” vet inte vad det säger om min dag…
  haha, fortsätt samma! Riktigt bra inlägg :)
  Kram!

  Reply
 3. Lovisa on

  Angelica, du verkar verkligen helt underbar och allt! Du har världens bästa stil och även världens finaste leende, använd det!!!!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)