MENU

Angelica Blick

20:41 | August 30, 2013

N.Y.C vibe

LOOK OF THE DAY

/Shades from ZeroUv/Shoes from Zara/Skirt from Zara/Bag from Zara/Top from Zara/

Körde på mitt krulliga hår  :) Det var ett tag sedan och som jag för några månader sen skrev så fick Beyonces krull stå som inspo denna gång. Köpte mig förresten denna topp + ett par asballa “skinn”-biker brallor på Zara häromdagen! En outfit med dom kommer upp imorgon eller på Söndag.
Annars då? Det spöregnar och jag passar på att tvätta.. YEEEY!

I did my hair curly today :) It was a time science I did it and as I told you a couple of months ago, Beyonce’s curly hair is my inspo. I bought this top + a pair of “leather-biker pants from Zara the other day! I will give you an outfit with the pants on tomorrow or on Sunday.And  else? It’s raining and im doing the laundry.. YEEEY!

 

 

 

27 Responses to “N.Y.C vibe”

 1. Jennie on

  Här kommer en liten reklamkommentar, men jag behöver er hjälp!

  Om bara 46 dagar åker jag som volontär till Ghana och jag behöver er hjälp! Hjälp mig att kunna hjälpa barnen. Läs mer om mina idéer på: http://jrosendals.blogg.se/2013/august/pa-vag-mot-stora-aventyr-2.html.

  För den som bara tycker det är intressant så kommer jag att blogga en hel del om mina upplevelser i det omtalade Afrika, bara att komma in och läsa, kommentera och följa med i mina upplevelser!

  Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

  Reply
 2. carolina on

  Hej, Är väldigt intresserad av att veta hur du “monterat” dina bilder på bild 3 & 5 med NY bakgrunden?? Hoppas du eller någon annan som kan kan svara!
  Tack!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)