MENU

Angelica Blick

13:20 | September 28, 2013

Checkered

LOOK OF THE DAY

imageimageimage
Detail from last week

Förlåt för att uppdateringen igår och idag har varit sisodär – men åkte ju till Linköping igår och har umgåtts med familj och vänner samt att vi idag drar ett stort flyttlass med grejer från Linköping till Stockholm. K to the aos! Såååå mycket saker! Samt att bära in allt och flytta saker från gamla lägenheten till nya. Men jag lovar att skriva igen sen . LOVE

Sorry about the bad update yesterday and today – but I got to Linköping yesterday and I’ve spent My time with my family and friends, and today we are moving so much stuff from Linköping to Stockholm. C to the haos! It’s sooooo much stuff! And we have alot to move from the old appartment to the new one. But I promise to Eritrea again later. LOVE

19 Responses to “Checkered”

Leave a Reply

  • (will not be published)