MENU

Angelica Blick

17:21 | February 3, 2015

Dresscode: All Black

LOOK OF THE DAY,TRAVEL

green4green2green7green3
Photos by André Bånghäll
/Boots from Zara/Dress from H&M trend/Hat from Lindex/Bag from Chanel (borrowed)/Sunglasses from RayBan/vest from H&M trend/

Dessa bilder hann vi ta lite fort innan kameran dog haha! Dom blev inte så jätteroliga, men det får duga :) gillar iallafall looken och kommer garanterat köra en mer påklädd variant av den hemma i Sverige sen.
Helsvart funkar dessutom alltid – eller hur?
har kollat runt lite bilder från modeveckan hemma i Sverige som jag missade nu när jag är här i Kuba. Burrr, det ser fett kallt ut! Men jag såg mycket snyggt från catwalken måste jag säga. Jag älskar svenska designer!

/ We took these photos really fast before my camera died! they aren’t that good, but they’ll do :) I really like the look tho and I will for sure do a more dressed up version of it back in Sweden. You can always wear an all black look – right?
I’ve been browsing through some pictures from Stockholm Fashion week and damn it looks cold! But I sure could find some nice pieces on the runway. I love swedish design!

33 Responses to “Dresscode: All Black”

  1. Sofia on

    Hej Angelica ! Vilka underbara bilder vill jag bara börja med att säga sen så har jag alltid tyckt att du sminkar dig så fint . Vad använder du för foundation och solpuder, borte osv? Vet att du lagt ut bild på dina produkter innan men använder du samma ? HD foundation ? Hade jätte gärna viljat sett en video tuturial :) kram

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)