MENU

Angelica Blick

16:58 | May 18, 2015

FOG PART 2

LOOK OF THE DAY
grey5grey9grey11grey10grey12grey6

 

PHOTOS BY OSCAR JETTMAN
/Jacket from Zara/Shorts from Zara/Top from /Shoes from Zara/Bag from Yves Saint Laurent/

 

En outfit kommer lastat! Inte blivit så mycket outfits denna vecka nu när jag är borta: det varken hinns med eller funkar så bra i denna värme! Vi är ju borta och gör roliga saker dagen till ända. Men hoppas det är okej för er :) ? När jag kommer hem kommer det komma massa outfits precis som vanligt igen! Om inte mer nu när jag håller på att leta efter en härlig fotograf att samarbeta med :) wie!

/ An outfit! I haven’t been able to post any outfits this week while I’m here: we don’t really have time for it and it’s also too hot here! We are away during the day doing fun stuff. I hope that’s OK for you, just for this week :) ? When I get back home Im gonna keep posting outfits as usual. And even more now when Im looking for a photographer to collab with :) wie!

22 Responses to “FOG PART 2”

 1. Sofia Hjertquist on

  Älskar väskan! Ljusgrått blir bara mer och mer populärt!
  Glöm inte att läsa min blogg – funkigt mode är det enda rätta 2015!
  Våga mixa, kombinera och gå utanför ramarna med “Funky Fashion” Välkommen!

  http://finest.se/funkyfashion/

  Reply
 2. Edona on

  Wow! I’d love to see what you use for your Make Up? I love your blush/highlighter!!
  Please Please show us what u use!
  xo

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)