MENU

Angelica Blick

10:17 | February 29, 2016

10 DEGREES

TRAVEL
blueski_angelicablick9blueski_angelicablick11blueski_angelicablick10

 

WAITING FOR OUR TAXI TO GNADENALM

 

They weather was insane in Obertauern! Like +5 – 10 degrees and the sun was shining almost everyday. Could it be better? Woke up a bit early today and I’ve been answering emails all morning. Having my second cup of coffee in bed right now and i’m soon gonna get going to my first meeting of the day. Happy monday y’all! Talk to you in a while.

___________________________________________

Vädret var helt magiskt i Obertauern! Typ 5-10 plusgrader och solen lyste nästa varje dag. Kan de ens bli bättre? Vakna upp rätt tidigt idag och har send ess svarat på mail. Dricker min andra kopp kaffe i sängen och ska snart bege mig mot mitt första möte för dagen. Glad måndag alla! Hörs om en lite stund.

26 Responses to “10 DEGREES”

    • angelicablick on

      Hej fina! Luen, är de jackan eller mössan? mössan är från en liten butik i Polen och jackan från Gina Tricot :) solisarna är från ASOS! Kram

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)