MENU
15:53 | May 14, 2016

80% OFF NLY BRANDS

SHOPPING
pinknelly

 

ADLINKS: 1.HERE 2.HERE 3.HERE 4.HERE

 

Nelly.com has up to 80% off on some of their NLY brands right now :) The campaign starts today and ends 17/5! I’ve picked out four of my fav dresses and I can see a pattern here.. nude/pink is a fav! Really like no 1 and 2. Go to the campaign HERE ♥ HAPPY SHOPPING!

_________________________________________

Nelly.com har upp till 80% av på deras NLY brands just nu :) Kampanjen startade idag och slutar 17/5! Jag har valt ut några av mina favoritklänningar och jag kan se ett mönster här.. nude och laxrosa! Gillar verkligen nr 1 & 2. Klicka HÄR för att komma till kampanjen ♥ HAPPY SHOPPING!

-In collab with NELLY

5 Responses to “80% OFF NLY BRANDS”

  1. Emma on

    Skitsnygga klänningar, men jag tycker din blogg blivit lite tråkig (klickar in mig varje dag dock) det är flera veckors gamla bilder med en text som inte ens hör till. Väldigt fina, men dock oaktuella bilder.

    Jag som bloggläsare vill ha nutid, med bilder därtill1.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)