MENU

Angelica Blick

16:40 | June 9, 2016

THURSDAY

UNCATEGORIZED 2
nytorget 6nytorget 6

 

LUNCH AT NYTORGET 6 / WEARING JACKET FROM ZARA

 

I’ve been running around town all day getting shit doooone! I’m back home now working :) The vlog will be up at 19.30-20.00 yey! We bumped into some problems like I told you. Also, what do you think about my jacket? I love the blue color ♥ I bought it in Marbella when we were there. Full look will come up tomorrow :)

_________________________________________

Jag har sprungit runt stan hela dagen och fått skit gjooort! Nu är jag hemma igen och jobbar :) Vloggen kommer upp runt 19.30-20.00! Vi var tvungna att fixa lite problem innan bara, som jag sa. Och ni, vad tycker ni om min nya jacka? Älskar den blåa färgen ♥ Köpte den i Marbella när vi var där. Hela looken kommer upp imorgon :)

11 Responses to “THURSDAY”

 1. Sofia on

  Hej!

  När du är ute och reser hur gör du med skönhetsprodukter så som smink, schampoo, balsam och hudvård? Jag ska till Melbourne i ett halvår och funderar på om jag bara ska ta med lite produkter i reseförpackningar när jag åker dit och sedan köpa där så att jag iaf har något i början. Men så är jag även rädd att det ska läcka ut i väskan.. Har du tips på hur man kan göra? :)

  XX
  Sofia

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)