Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:31 | September 26, 2016

S I L K Y

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
Lisa Olsson for NLYLisa Olsson for NLYLisa Olsson for NLYLisa Olsson for NLYLisa Olsson for NLY

 

PHOTOS BY ELIN KERO / EDIT BY ME – CONTAIN ADLINKS
_DRESS FROM LISA OLSSON FOR NLY SIMILAR, HERE_BAG FROM CHANEL, HERE_
_BOOTS OLD FROM ASOS, SIMILAR HERE_HOOPS FROM FOREVER21 SIMILAR, HERE_

 

I’ve been to the doctors all day so sorry for not blogging until now – I hope you guys understand :) So it seems like I have an infection in my body and need to come back tomorrow to do some more checks to see if it has gotten better or not. Hopefully it’s not something big or dangerous! Keep your fingers for me. I just got back home and I’m going to crash in bed again. André are bringing some food home now so that’s good! Haha, I always get like 10 years old again when I’m sick and I always want my mom to come and take care of me hahahah. or André! Are you the same? I want some one to cook me soup, bring me tea and pet me on my head haha. 10 year old Angie is heeeereee!

____________________________________________

Har varit hos läkaren hela dagen så sorry för att jag inte hunnit blogga innan – hoppas ni fattar :) Så de är en infektion tydligen i kroppen så jag ska tillbaka imorgon för att kolla prover igen så de inte blivit värre. Förhoppningvis är de inget farligt eller stort! håll tummarna för mig. kom precis hem och ska däcks i sängen igen. André ska ta med sig mat hem med så de är bra! haha, jag blir alltid typ 10 år gammal när jag är sjuk och vill typ att man mamma ska komma och ta hand om mig hahahah. Eller André! Är ni likadana? Jag vill typ att någon ska laga soppa åt mig, koka te och klappa mig på huvudet haha. 10-åriga Angelica är hääääär!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

35 Responses to “S I L K Y”

 1. lee on

  fräck stil love it, har länge tänkt på hur du så ung och så full med talang hittar tid att vara med din make<3 <3 men du kämpa på jag tycker att du är en mycket stark kvinna

  Reply
  • angelicablick on

   Tack hörrö :) oj hehe – jag och min pojkvän hittar massor tid! trots att vi båda gör mycket saker så hittar vi alltid tid till de :) tack!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.