Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:02 | November 1, 2016

THE PERFECT TROUSERS

ANGELICA BLICK FOR BIKBOK,LOOK OF THE DAY
angelica blick for bikbok angelica blick for bikbok angelica blick for bikbokangelica blick for bikbokangelica blick for bikbokangelica blick for bikbok

 

PHOTOS BY FANG / EDIT BY ME
CONTAIN ADLINKS: _FAUX FUR FROM ASOS, HERE_BAG FROM BIKBOK, SIMILAR HERE_
_SHOES FROM DAISY STREET, SIMILAR HERE_CAP FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_SWEATER FROM GINA TRICOT, SIMILAR HERE_
_THIN RINGS FROM H&M_BIG SIGNET RING FROM ANGELICA BLICK FOR BIKBOK (ONLINE AND IN STORES 10TH NOVEMBER)_
_TROUSERS FROM ANGELICA BLICK FOR BIKBOK ( ONLINE AND IN STORES 10TH NOVEMBER)_

 

YEY! Feels so surreal to finally be able to wear my own design! These fake leather trousers are a dream!! They have the perfect fit, the perfect details and they are also a bit shorter in the leg to make them end at the ankle. Matching them with my fav jacket atm too! Woke up to a really grey and rainy Stockholm.. did I bring the Thailand weather with me home or what? haha. Anyway, it feels so good to wake up so early these days now when I still have a jetlag! I got to bed at ten last night and it felt soooo good. What also feels good is that our bedroom is repainted and done! It’s so nice!! I’m super satisfied with the result and I can’t wait to show you :)

__________________________________________________________

YEY! Känns så sjukt overkligt att numera kunna gå runt i min egna design! Dehär fejkläder brallorna är en dröm!! Dom sitter helt perfekt, har de mest perfekta detaljerna och så är dom även lite kortare i benet så dom slutar vid ankeln. Jag har matchat dom med min favvo jacka med! Vaknade upp till ett sjukt grått och regnigt Stockholm.. Tog jag med mig vädret hem från Thailand eller? haha. Men, det känns iallafall sjukt gött att vakna upp så tidigt dessa dagar pga jetlagen! Gick och la mig vid tio igår och de var såååå skönt. Känns dessutom magiskt i vårt sovrum nu när de är ommålat och fint!! Ni ska få se sen när all inredning är klart med :)

-In collab with Angelica Blick for BIKBOK

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

24 Responses to “THE PERFECT TROUSERS”

 1. Emilia on

  Är såååå taggad på dessa byxor!!! Men jag undrar hur lång du är och vilken storlek du använder? Jag är 1.60 och byxor blir lätt för långa på mig vilket ser väldigt konstigt ut haha.. Ha en bra dag! :)<3

  Reply
  • angelicablick on

   åh kul!! Glad jag blir! Jag är ju själv inte så lång (165 ) så jag tror absolut dom kan funka :) dom är ju kortare i längden så på dig kanske dom blir som “vanliga” byxor medans på folk som är 170 så blir dom ju så som dom ska sitta egentligen – men båda funkar ju fint!! :) kram och detsamma <3

   Reply
  • angelicablick on

   Well, maybe they do.. I haven’t seen them so I couldn’t know and also – I designed these over 1,5 year ago :) Most biker leather pants has the same kind of details so.. :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.