MENU

Angelica Blick

19:11 | December 3, 2016

H A W A I I

TRAVEL
day2giovanni7giovanni5giovanni4giovanni9giovanni10pearlharbour1fall1giovanni1giovanni6giovanni2giovanni11

 

RANDOM SNAPS FROM HAWAII

 

We’ve been hiking Diamond head, exploring different beaches as Lanikai and so on, eating acai in North shore and shrimps at Giovanni, seen a waterfall, snorkeling and seen a little bit of Pearl Harbour so far! And there is more to come :) I’m just super excited for the stuff we are doing today and also tomorrow. Might go shopping a bit! wihuuu!

___________________________________

Vi har hikat Diamond head, utforskat olika stränder som Lanikai osv, ätit acai i North shore och räkor på Giovanni, sett ett vattenfall, snirklat och sett lite av Pearl Harbour än så länge! Och mer kommer :) Är så pepp för idag och även imorgon. Kanske ska passa på att shoppa lite imorgon med! Wihuuu!

23 Responses to “H A W A I I”

  1. Josefin on

    Låter asstalkish nu, men har typ spenderat två timmar på att scrolla igenom din insta! superfina bilder hela vägen 😍

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)