MENU

Angelica Blick

19:36 | August 9, 2017

BRUNCH O’ CLOCK

UNCATEGORIZED 2
greasy spoongreasy spoongreasy spoongreasy spoongreasy spoon

 

BRUNCH AT GREASY SPOON

 

Days before the wedding we tried to get all the girls from the bachelorette to have a brunch together – that’s easier said than done hahaha! But me, Kenza, Dani and Kickan went to Greasy spoon and ate soooo much food ♡ I hadn’t been to this place before but it was for sure not my last time there. YUM! I ordered the veggie breakfast plate and then we shared some other stuff. The pancakes was a dream!

____________________________________________

Dagar innan bröllopet så försökte vi få ihop alla tjejer som var med på möhippan för en brunch – vilket var enklare sagt än gjort hahaha! Men jag, Kenza, Dani och Kickan blev det och vi körde vääärsta brunchen på Greasy spoon med massa mat ♡ Jag hade inte varit där innan men det var helt klart inte sista gången. MUMS! Jag körde på veggie frukosttallriken och sen delade vi lite med. Pannkakorna var en dröm!

18 Responses to “BRUNCH O’ CLOCK”

Leave a Reply

  • (will not be published)