Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:30 | August 11, 2017

WAY OUT WEST – DAY 1

UNCATEGORIZED 2
way out westway out westway out westway out westway out westway out westway out west

 

WAY OUT WEST DAY 1

 

I had a blast on the first day at the festival! We got here pretty late tho so I didn’t snap as much photos that I wanted but today is a new day and I’ll snap more today :D Anyway, we got to Gothenburg at 4 pm and then went straight to the hotel to chill a bit and then get ready for the day. I met up with Awa & Michelle and went to the festival area to see Migos and Frank Ocean. Frank Ocean was SO GOOD! Sure it was pretty calm and nothing special happened but his voice is just.. WOW! Now I’m laying in bed after breakfast and I’ll soon get up to get ready for the day. Michelle is coming over to go to New Black’s party then Chimi and last but not least Warner party. Tonight it’s time for the most epic concert: Major Lazer!

___________________________________________________

Jag hade det sjukt kul på första dagen på festivalen! Vi kom ju hit ganska sent så jag tog inte massor bilder igår men idag ska de bli mer :D Men men, vi kom till GBG vid 16.00 och stack direkt till hotellet för att slappa och sen fixa oss för kvällen. Jag mötte upp Awa och Michelle och stack till festivalområdet för att se Migos och Frank Ocean. Frank var SÅ BRA! Visst, det var ganska lungt tempo på konserten och inget speciellt egentligen men hans röst var bara.. WOW! Nu ligger jag i sängen och slappar efter att ha käkat frulle. Jag ska snart hoppa upp och fixa mig för dagens fester. Vi ska först till New Blacks fest följt av Chimi och Warner festen. Ikväll ska vi på bästa konserten: Major Lazer!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

22 Responses to “WAY OUT WEST – DAY 1”

  1. Mimmi on

    Var är den fantastiska jackan ifrån? Såg att du hade den på caochella också – den är så jävla Nice! Måste ha den ??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.