Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:20 | August 16, 2017

ENDLESS ROSE

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
REVOLVEREVOLVEREVOLVEREVOLVE

 

CREDIT&ADLINKS:_ROMPER FROM ENDLESS ROSE/REVOLVE, HERE_BACKPACK FROM ZARA_
_SANDALS FROM ASOS, HERESUNGLASSES FROM CHIMI_

 

I guess you all can tell and see how extremly SWEATY I was here. O-M-G. Hahaha, I have seriously never felt so nasty but I really wantedt to shoot this cute new romper of mine and this curch was also amazing :) Regardless – I LOVE THIS ROMPER! Have you noticed that I’ve got a thing for yellow? haha.
Today we’ve rented a car to go around the island and I’m SO looking forward to this!! I love doing roadtrips wherever I am and I think we’ll explore beautiful places today. Talk to you later!

_____________________________________________

Jag tänker mig att ni alla kan se hur extremt SVETTIG jag är på dessa bilder. O-M-G. Hahahah. Jag har nog aldrig känt mig så vidirg men jag ville verkligen fota denna söta romper och dessutom var kyrkan superfin med :) Men oavsett så – JAG ÄLSKAR DEN HÄR ROMPERN! Har ni märkt att jag gillar gult på sistone haha?
Idag har vi iallafall hyrt bil för att åka runt ön och jag ser SÅ fram emot detta!! Älskar att åka på roadtrips när man är utomlands. Jag tror vi kommer få se massa fint idag. Vi hörs sen!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

23 Responses to “ENDLESS ROSE”

 1. Karin on

  Hej fina du!! Jag är sugen på att tatuera mig och hade gärna använt mig av liknande typsnitt som du har på ditt namn högst upp på bloggen, om du vill dela med dig av vad det heter?! :)

  xx Karin

  Reply
  • angelicablick on

   hej finis! åh, det var SÅ länge sen jag fixade fonten så har ingen aning alls om vad den heter :( men kolla på dafont? kraaam xx

   Reply
 2. Essi on

  Hi girl! I’m also going to Mallorca in couple of weeks and we’re also planning on taking the car one day and travel the island around. So exciting!! I hope you will share some tips of places to visit to on the way :) Cannot wait all the pictures either. Love your blog <3 I've been reading your blog for such a long time but this is my first comment here.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.