MENU

Angelica Blick

7:23 | November 5, 2017

HOSPITAL

UNCATEGORIZED 2
hospital

 

SPENT THE ENTIRE MORNING AT THE HOSPITAL
IN THAILAND

 

Hi guys! I just wanted to let you know that I’m ok and that I haven’t been posting stuff since I became really sick the first night in Thailand. I’ve had a lot on my mind recently and a lot of work as well among with other stuff ( my stomach is suuuuuper sensitive ) that made my gastritis come back. I’ve had it a couple of times since 1,5 year ago and since I’ve had it a lot it makes the gastritis very though on my body and it’s very “aggressive” on me. I’m back at our hotel, in bed now and just watching movies, eating my meds and trying to rest. I just wanted to let you know <3 talk to you later!

________________________________________________

Hej på er! Ville bara kika in och säga att jag är OK och att jag inte postat nått eftersom jag blev väldigt sjuk första natten i Thailand. Jag har haft mycket att stå i den sista tiden tillsammans med en del stress, jobb och annat på skallen ( samt att min mage är väääldigt känslig ) som har gjort att min magkatarr kommit tillbaka. Jag har haft det från och till nu de senaste 1,5 åren så eftersom jag haft de en del så blir mina magkatarrer väldigt hårda mot kroppen och ganska “aggressiva” på mig. Nu är jag tillbaka på hotellet och kollar film, knaprar medicin och förösker bara vila. ville bara att ni skulle veta <3 vi hörs sen!

19 Responses to “HOSPITAL”

  1. Jessie on

    I hope you get better soon and enjoy your holidays :(
    Hmmm! I really like you and I wish one day I will meet you cuz girl from your insta story and your vlogs you seems a nice person and have a beautiful soul and a big heart <3 and I’ve known you since 2014 you were 🔥🔥 and you still <3 hope you get better soon and have a nice day. Hope this makes you happy 😊

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)