MENU

Angelica Blick

17:40 | December 11, 2017

Medina

TRAVEL
marrakechfendi

 

DAY 4 IN MARRAKECH

 

Marrakech didn’t want to give us one last day of sun for us to chill in so instead of that we have been working on our laptops this morning followed by meeting up my friend Veton for lunch and a stroll in the Medina :) Haha didn’t know he was here! So funny! Now we are back at the hotel again and we are going to pack since we are leaving tomorrow morning. Talk to you later! Xx

___________________________

Marrakech ville inte riktigt ge oss en sista dag med sol att softa i så istället har vi mest suttit och jobbat hela morgonen på våra laptops följt av lunch med en killkompis till mig som är här – Veton :) Visste inte att han var här! Så kul ju! Nu är vi tillbaka på hotellet igen och ska packa eftersom vi åker tidigt imorgon. Vi hörs senare! Xx

14 Responses to “Medina”

 1. sophia on

  alltsååÅÅ holy fkkk din nya header!!!!! du är ju omänsklig??
  btw, är ringarna du har på dig på bilden med frukten samma som du hade från H&M i någon tidigare post? Så fina!

  Reply
  • angelicablick on

   Men gulle du!!! hahaha tack <3<3 sötnos! Det är mycke blandade ringar! allt från sophie by sophie, äkta guldringar från indien och vissa från H&M. TACK!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)