MENU

Angelica Blick

8:59 | February 25, 2018

Me & Filly

TRAVEL

 

ME & MY FILLY ♥

 

Posted this dope pic on my instagram a couple of days ago of me and my baby-boo Filippa and our watermelons ( pun intended haha).
this was such a good day I remember :) The weather hadn’t been the best for a few days so when our most chill day with no work got this weather I was so happy haha. Anyway – soon heading of to IMG World for some fun!! We have the whole day schedualed there and a bit od Old dubai as well! The weather is a bit grey here today so it’s a good day to spend at an amusement park!

___________________________

Postade den här tunga bilden för ett par dagar sen på insta på mig och min baby-boo Filippa och våra meloner ( haha, vilket skämt va ).
Den här dagen va magisk kommer jag ihåg :) Vädret hade varit sisådär de senaste dagarna så när vi fick detta dunderväder på en av våra chilla dagar med inget jobb så blev jag väldigt glad. Men men – vi ska alldeles straxt dra till IMG World och ha skitkul!! Vi har hela dagen där förutom lite häng i Old dubai så vi kommer nog ha en jätterolig dag. Vädret är rätt grått idag så då passar det perfekt att hänga på en nöjespark!

15 Responses to “Me & Filly”

Leave a Reply

  • (will not be published)